Tortellini met roomsaus

Tortellini met roomsaus

Tortellini met roomsaus

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

500 gr tortellini (of een andere soortgelijke pastavorm)
zout
1/4 liter room
60 gr boter
100 gr versgemalen Parmezaanse kaas
zwarte peper van de molen

Bereiden

Kook de tortellini ± 10 minuten in water met een beetje zout.
Verwarm intussen de helft van de room met de boter in een grote pan, breng het
mengsel aan de kook en laat zachtjes sudderen tot de saus indikt.
Giet de tortellini af en meng ze door de saus.
Voeg de rest van de room toe, roer de helft van de kaas erdoor en kruid met
flink wat peper.
Warm alles nog even door, verdeel het in de borden en bestrooi met de rest van
de kaas.
Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus